13 velikih istina o roditeljstvu

Prave i normalne mame su sjajne. Ako volite svoje dete, dajete mu se i brinete za njega, vi ste divna mama. To je dovoljno.

majcinstvoZnate šta? Greške se dešavaju. Iz njih možemo učiti, i sledeći put će biti bolje. Savršenstvo se ne dešava. Stvarnost se dešava.

Piše: Rejčel M. Martin

1.Vaša kuća nije odraz vaših roditeljskih veština. Znate o čemu pričam. Neko kuca na vaša vrata u 2:28 popodne i kuća vam baš nije u sjajnom stanju. Poželite dobrodošlicu prijateljici. Ne izvinjavajte se zbog nereda. Pokažite da ste obična, stvarna osoba. I ne zaboravite da vaša kuća ne pokazuje kakav ste roditelj. To je samo kuća – velika, mala, uredna, pretrpana, organizovana  – nije ni važno. Važna ste vi, majka koja voli i podučava svoju decu.

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije

ZdravoRastimo ,,Sportski dan“ za više od 400 novosadskih osnovaca

Pod sloganom „Igraš ili ne?” na novosadskom stadionu FK Vojvodina „Karađorđe”, više od 400 učenika novosadskih osnovnih škola učestvovalo je u ZdravoRastimo ,,Sportskom danu”, koji u okviru akcije „Nacionalno razmrdavanje“ po drugi put organizuju Savez za školski sport Srbije i kompanija Nestlé Srbija. Ove godine manifestacija je održana kao deo 12. Olimpijskih sportskih igara učenika Republike Srbije, u cilju da doprinese razvoju sportskog duha i zdravih navika kod dece.

Da li će onaj ko nasrne na prosvetare ići u zatvor

Najavljene izmene Krivičnog zakonika podelile stručnu javnost na one koji smatraju da će prosvetni radnici biti zaštićeniji i druge koji su mišljenja da je reč o krivičnopravnom populizmu

Od Biblije preko nauke zdrava porodica i partnerski odnosi su prioritet

O tome da je finansijska nesamostalnost odrasle žene teška i ponižavajuća, o umisljenosti da samo majka u sebi ima ljubav i da detetu samo majka treba... su takođe vrlo opterećujuće za mlade mame.

“Mučimo generacije dece da bismo svi zadržali svoja radna mesta”

Naša deca koja odu u inostranstvo procvetaju u drugim sistemima gde se uči samo ono što je važno, a ne sve što postoji u toj struci

Da li nastavnici i dalje vole svoj posao

"Ovaj posao ne treba da radi, niti može da ga radi, niko ko ga ne voli. To mogu da vam kažem pouzdano, jer krajem godine idem u penziju, i nikada, nijednom mi se nije desilo da poželim da odem."

Pratite nas

KOMENTARI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

SLIČNI ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI:

spot_img
spot_img