20 stvari zbog kojih neću zažaliti što sam ih radila kao roditelj

Porašće. A ja ću ljubomorno čuvati one trenutke koje smo imali sreće da provodimo zajedno.

16. Zbog toga što nisam zlopamtilo i ne prozivam ih zbog grešaka iz prošlosti. One su pouka, a ne nešto što se natrljava na nos.

17. Zbog toga što im pokazujem da i sama napredujem. Ne želim da u meni vide samo dobro mamu već i srećnu mamu koja ima interesovanja i razvija svoju kreativnost.

18. Zbog toga što ih učim saosećajnosti. Želim da budu svesni i sveta izvan sebe, da brinu o drugima, uzvraćaju brigu i budu oni koji menjaju stvari na bolje.

19. Zbog toga što ih učim da materijalne stvari nisu važne. Da roba sa polica prodavnica, odeća ili glamurozne rođendanske zabave nisu važnije od međuljudskih odnosa.

20. Zbog toga što ih puštam da odrastu. Uh. To se mora. Zato unazad gledam sa nostalgijom, uživam u sadašnjosti i radujem se budućnosti. Porašće. A ja ću ljubomorno čuvati one trenutke koje smo imali sreće da provodimo zajedno.

 

Šta je na vašoj listi?

Izvor: Detinjarije.com

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije

Zamislite da sa 75 godina shvatite da nikad niste plivali u toplom moru noću, ali sada je prekasno

Zamislite da imate 75 godina i shvatite da ste se sakrili iz straha da ste stvarni...

Ilija Brdar: Peške do Ostroga za pomoć sugrađanki

Ilija Brdar iz Novog Sada kreće na hodočašće od manastira Grgeteg do manastir Ostrog kao deo humanitarne akcije pomoći njegovoj sugrađanki

Koliko od 1. jula iznosi roditeljski dodatak za prvo, drugo, treće i četvrto dete?

Povećan je iznos roditeljskog dodatka za rođenje prvog, drugog, trećeg i četvrtog deteta, a novine važe za bebe rođene posle 1. jula

Sva deca lažu – a zašto ih ne treba kažnjavati za to?

Roditeljima uvek smeta kad primete da njihova deca lažu, ali znate li zašto oni to rade i kada zaista počinju da shvataju šta je laž?

“SHAPING FUTURES” – revija frizura mladih, talentovanih frizera

U saradnji sa “Školom za negu lepote” iz Beograda, prvi put u Srbiji je realizovana ovakva društveno odgovorna inicijativa

Pratite nas

KOMENTARI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

SLIČNI ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI:

spot_img
spot_img