Novi NIVEA proizvodi za negu lica i tela

NIVEA je razvila novi revolucionarni “Q10 Energy Complex”, zahvaljujući kome će koža već nakon par nedelja korišćenja biti vidljivo čvršća i glatka.     NIVEA Powder Touch dezodorans NIVEA Powder Touch pretvara upotrebu dezodoransa u savršen trenutak uživanja. Posebno kreiran za specifične potrebe žena, “provocira” sva čula, pruža savršeno izbalansiranu zaštitu i ugodan osećaj na […]

NIVEA je razvila novi revolucionarni “Q10 Energy Complex”, zahvaljujući kome će koža već nakon par nedelja korišćenja biti vidljivo čvršća i glatka.

 

 

Nivea dezodorans

NIVEA Powder Touch dezodorans

NIVEA Powder Touch pretvara upotrebu dezodoransa u savršen trenutak uživanja. Posebno kreiran za specifične potrebe žena, “provocira” sva čula, pruža savršeno izbalansiranu zaštitu i ugodan osećaj na koži, čineći vas tako sigurnom i zadovoljnom. Formulaciju sa kaolin prahom koža brzo apsorbuje i ne ostavlja nikakve tragove.NIVEA Powder Touch dezodorans sadrži pouzdanu anti perspirantnu formulaciju koju čini prah kaolina, prirodan, glineni mineral poznat po svojim nežnim i lako apsorbujućim kvalitetima. Kada se nanese, koža ga brzo upija i ostaje mekana i glatka na dodir.
Poseduje nežan i prijatan miris, koji objedinjuje sveže citrusne note pomorandže i cvetne sastojke kao što su ruža i đurđevak koji doprinose svežini i nežnosti.
Bez alkohola i veštačkih boja.

Nivea losion za ciscenjeNIVEA 3 u 1 micelarna voda za sve tipove kože

“NIVEA 3u1 micelarna voda je veoma efikasan proizvod za čišćenje lica koji koristi micelarnu tehnologiju. Mikroskopske čestice (micele) koje sadrže amfifilne molekule prikupljaju i rastvaraju sve nečistoće sa lica, od šminke do masnoće i efikasno ih uklanjaju. Ne zahteva dodatno ispiranje”, objašnjava Jessica Schäfer, vođa laboratorije za osnovnu negu lica istraživačkog centra kompanije Beiersdorf.NIVEA 3u1 micelarna voda za čišćenje licaInovativna 3u1 micelarna voda za čišćenje sa deksapantenolom i uljem semena grožđa u samo jednom koraku
1. efikasno čisti kožu,
2. uklanja šminku, čak i oko očiju
3. i hidrira.Zahvaljujući laganoj formulaciji i micelarnoj tehnologiji čišćenje je veoma efikasno, nije potrebno dodatno ispiranje i ne narušava se zaštitna funkcija kože.

Micele deluju poput magneta: kada se micelarna voda nanese na tufer, prikuplja ostatke šminke i nečistoća, ali ne vezuje vodu. Dakle, ovaj proizvod ne isušuje kožu, pa nije potrebno koristiti toner nakon njegovog nanošenja.

 

NOVA GENERACIJA NIVEA “Q10 ENERGY”PROIZVODA ZA NEGU TELA

rsz_nivea_q10_reshaping_cream rsz_nivea_q10_cellulite_serum NIVEA Q10 Firming Body Milk NIVEA Q10 Firming Body Lotion NIVEA Q10 Cellulite Gel-Cream

NIVEA je razvila novi revolucionarni “Q10 Energy Complex”. Ova nova patentirana formulacija koristi energiju same kože kako bi poboljšala njenu čvrstinu. U stvari, sada se po prvi put stimuliše razgradnja lipida (masnih ćelija) koji se pretvaraju u važnu energiju za kožu, i tako utiču na njeno obnavljanje i na procese učvršćivanja u samoj koži. Na testovima koji su se bavili negom kože, više od 1.000 žena potvrdilo je efikasnost “Q10 Energy Complex” formulacije: za samo dve nedelje koža je vidljivo čvršća i glatka.
Napredni Q10 Energy Complex, koji se nalazi u NIVEA proizvodima za negu tela, u borbi protiv celulita deluje zahvaljujući visoko efikasnim aktivnim sastojcima Q10, kreatinom, a sada i sa L-karnitinom, uz dodatni ekstrakt cveta lotosa.

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije

Marija Montesori o izgradnji volje kod deteta

Knjiga “Upijajući um” najdetaljnije predstavlja teoriju vaspitanja Marija Montesori do koje je došla višedecenijskim proučavanjem i radom sa decom.

Obavezna putna apoteka – šta mora da sadrži i bez čega se ne kreće na put

Veoma važan deo prtljaga za putovanje svakako je i putna apoteka koju mora imati svaka porodica

Aleksandar Baucal: Učenje ključnih znanja u školi i potrebnih vešina mora biti izbalansirano

Aleksandar Baucal, psiholog sa doktoratom na temu "Struktura implicitnog znanja roditelja o osobinama sopstvene dece" i predavač iz oblasti razvojne psihologije i psihologije obrazovanja dao je svoje mišljenje na temu - veštine koje bi deca trebalo da razviju tokom svog obrazovanja.

Dr Rajović: Besno i razmaženo dete možete dovesti u red samo na jedan način

Dr Ranko Rajović je lekar, neuroendokrinolog, osnivač je Nikola Tesla centra, odseka za mlade talente, postavio je temelje NTC sistema kreativnog učenja.

ZdravoRastimo ,,Sportski dan“ za više od 400 novosadskih osnovaca

Pod sloganom „Igraš ili ne?” na novosadskom stadionu FK Vojvodina „Karađorđe”, više od 400 učenika novosadskih osnovnih škola učestvovalo je u ZdravoRastimo ,,Sportskom danu”, koji u okviru akcije „Nacionalno razmrdavanje“ po drugi put organizuju Savez za školski sport Srbije i kompanija Nestlé Srbija. Ove godine manifestacija je održana kao deo 12. Olimpijskih sportskih igara učenika Republike Srbije, u cilju da doprinese razvoju sportskog duha i zdravih navika kod dece.

Pratite nas

KOMENTARI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

SLIČNI ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI:

spot_img
spot_img