Slobodan Ćustić: Roditelji daju bebi mobilni!? Ja ih svojoj deci ne dajem!

Glumac Slobodan Ćustić izneo svoj stav o sve češćem davanju mobilnih telefona maloj deci od strane roditelja

Glumac Slobodan Ćustić (62), ponosni je otac šestoro dece, on je sada otkrio, za medije, da se trudi da svaki slobodan trenutak provede s naslednicima što, primećuje, nije slučaj sa svim roditeljima.

„Roditelji su smislili da nemaju više vremena da se bave decom, pa im je najjednostavnije da im daju daljinski od TV-a i mobilni telefon. Valjda misle da je dovoljno što su dobili decu, pa nemaju nikakvu dodatnu odgovornost i ne žele da im se posvete?! Ta njihova nezainteresovanost prema sopstvenoj deci je strašna“, rekao je Ćustić za medije i dodao:

„Svojoj deci ne dajem da koriste mobilni, jedino je Vasilije (12) dobio telefon da bi mogao da komunicira sa svojim društvom“.

Glumac je rekao da „ne zna odakle tolika bezvoljnost kod ljudi – da dobiju dete i prepuste da se televizija i Internet bave vaspitavanjem“.

„Video sam na šetalištu u Vrnjačkoj Banji bebu koja nema ni pola godine, a drži mobilni telefon. Dok ona to radi, njeni roditelji lupetaju gluposti sa nekim drugim parom koji su sreli, a čije dete isto drži mobilni u ruci – ispričao je glumac za „Informer“.

Da podsetimo, Slobodan Ćustić u srećnom je braku sa 23 godine mlađom suprugom Jelenom, sa kojom ima četvoro dece, sinove Vasilija Vida, Tanasija i Ozrena i ćerku Zariju. Iz prvog braka, glumac ima još dva sina – Nikolu i Ljubomira.

Ono što je zanimljivo jeste da Slobodanov najstariji sin ima 41 godinu, dok najmlađi ima tri i po.

Izvor: Stil.kurir.rs

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije

Tamo gde je odbrana svog mišljenja važnija od razumevanja, nema konverzacije, samo nadmudrivanja.

Način na koji pričamo sa drugima pokazuje zapravo mnogo više o nama i našim stavovima, našem karaktoru, ličnosti i mišljenju...

Dehidratacija kod dece može biti opasna – evo kako prepoznati prve znake

Dehidratacija kod dece javlja se češće nego kod odraslih zbog njihovog mnogo aktivnijeg dnevnog ritma

Zamislite da sa 75 godina shvatite da nikad niste plivali u toplom moru noću, ali sada je prekasno

Zamislite da imate 75 godina i shvatite da ste se sakrili iz straha da ste stvarni...

Ilija Brdar: Peške do Ostroga za pomoć sugrađanki

Ilija Brdar iz Novog Sada kreće na hodočašće od manastira Grgeteg do manastir Ostrog kao deo humanitarne akcije pomoći njegovoj sugrađanki

Pratite nas

KOMENTARI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

SLIČNI ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI:

spot_img
spot_img