Za dobrotu je potrebna samo prilika koju treba iskoristiti (VIDEO)

Jedna sitnica može probuditi dobro u svakom čoveku, potrebno je samo prepoznati priliku i učiniti dobro delo

Čak i oni koji deluju najhladnije imaju svu dobrotu ovog sveta u sebi. Nekima je samo potrebna jedna prilika kako bi osetili šta znači biti dobar prema sebi i drugima.

Dirljiv video u kom je prikazan čovek sa rukama u džepovima koji nikad ne obraća pažnju na druge ljude ili jednostavno ne oseća empatiju prema njihovima problemima – doživljava zanimljivu promenu kada jednom pruži ruku i pomogne. Njegov život i svakodnevica više nisu isti, nisu tamni, smrknuti i obojeni negativnošću.

Koliko je lako pružiti ruku, toliko nas to može i ispuniti!

Dobrota je zarazna – treba samo pokušati, pružiti i prepoznati priliku da u sebi probudimo osećaj koji može promeniti svet bar na trenutak, a to bi bilo sasvim dovoljno ako bi se svako toga pridržavao i vodio time.

U svakom od nas čuči ta dobrota, želja i potreba da pomognemo i usrećimo druge, važno je samo podsetiti se na to, čak i u najtežim trenucima. Vera da jedan dobar čin može da promeni nekome život i učini dan boljim snaga je i energija koja pokreće svet – ne zaboravite to!

Pogledajte kako izgleda dirljiv video koji ilustruje upravo ovo – da je dobrota u svakome od nas, samo je kod nekih zadremala:

Izvor: Detinjarije.com

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije

Bonton na plaži – nepisana pravila lepog ponašanja koja su u trendu svake godine

Ovo su nepisana bonton pravila na plaži koja bi trebalo da važe za sve, a najbolje da pokažete svojim primerom

Najmudrija srpska poslovica koju treba ponavljati deci tokom odrastanja

Naš narod je bogat narodnim umotvorinama i poslovicama koje se tradicionalno prenose, ali postoji jedna srpska poslovica koju bi trebalo češće ponavljati

Upisna groznica trese Ekonomski fakultet i Psihologiju, pad interesovanja za IT smerove

Godinama unazad slušamo priče o velikom interesovanju za IT smerove na fakultetima čija diploma vrlo brzo nakon završenih studija donosi unosne zarade. Međutim, ove godine je situacija nešto drugačija - beleži se pad onih koji bi da budu programeri u odnosu na ranije, a stručnjaci imaju objašnjenje.

Svetski dan stanovništva 2024 – „Ne zaboravi nikoga, računaj svakoga“

Svetski dan stanovništva obeležava se svake godine 11. jula

Pratite nas

KOMENTARI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

SLIČNI ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI:

spot_img
spot_img