Koje super moći moraju da poseduju super tate?

Na besplatnoj radioniociu „Budi i ti Super tata“ iz prve ruke svi očevi će moći da dobiju konkretne primere i alate, kako da unaprede svoje odnose sa decom.

Kada se spoji želja da postanete najbolji tata na svetu, sa velikom idejom da se i drugi pozovu da budu deo promene, tada nastaje najbolje mesto na svetu, na kome tate uče sve veštine koje su im potrebne da budu superheroji.

A zašto nam je to zapravo potrebno. Osnovni problem sa kojim se naša zajednica danas susreće je sindrom „odsutnog“ oca u životima dece. Tempo današnjeg života sve više odvaja očeve i decu, što često stvara brojne posledice – od anksioznosti kod dece do velika otuđenost sa porodicom, kod očeva.

Odakle potreba za time? Sindrom„odsutnog“ oca

Udruženje „Prvi put sa ocem“ već preko 10 godina radi na unapređenju ove situacije i promociji uključivanja oca u aktivnu ulogu u svakoj fazi života deteta. Kroz organizacije raznih kampova na kojima podstiče očeve da preuzmu aktivnu ulogu u životima svoje dece, Udruženje pokreće sve očeve da promene pre svega svoj odnos o tome šta zapravo znači očinstvo do toga da nauče kako da balansiraju poslovni i privatni život, ali tako da dete uvek bude na prvom mestu.

„Sa velikom željom da pokrenemo što veći broj očeva, organizovali smo besplatnu radioniocu „Budi i ti Super tata“ na kojoj će iz prve ruke svi očevi moći da dobiju konkretne primere i alate, kako da unaprede svoje odnose sa decom. Uz podršku velikog broja stručnjaka iz oblasti pshihologije i pedagodije, pripremili smo jednu zaista sjajnu platformu na kojoj će svako moći da sazna sve ono što je oduvek želeo, a možda nije imao koga da pita“ – ističe Mirko Mitrović, osnivač Udurženja.

„Pripremili smo jednu zaista sjajnu platformu na kojoj će svako moći da sazna sve ono što je oduvek želeo, a možda nije imao koga da pita. I sve začiniti na kraju jednim porodičnim kampom koji tradicionalno već godinama održavamo u prirodi, gde ćemo se još dublje povezati sa svojom decom i ponosnom ulogom oca“

Radionica je namenjena svim očevima kojima je nasleđe bitno bar koliko i sadašnjost i koji shvataju da bolja budućnost neće doći sama od sebe, već se za nju moramo izboriti sami – na prvom mestu kroz unapređenje sebe i radu na poboljašnju veza i odnosa sa svojim potomstvom.

Besplatna radionica će se održati 18.02. u 19h preko zoom aplikacije a svi zainteresovani mogu da se prijave putem linka za registraciju na sajtu www.prviputsocem.com

Izvor: Detinjarije.com

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije

Da se naše trudnice i porodilje tretiraju kao u Britaniji – većina ne bi bila zadovoljna

Hrvatski profesor Žarko Alfirević već 25 godina radi u Velikoj Britaniji kao ginekolog, i tvrdi da je otkrio najveću razliku u zdravstvenim sistemima dve zemlje. "Onako kako se žene porađaju ovde, Balkankama se ne bi svidelo" - zaključuje profesor Alfirević.

Određen pritvor majci koja je pretukla nastavnicu na Novom Beogradu

Oglasilo se tužilaštvo o majci koja je pretukla nastavnicu na Novom Beogradu

NIKADA roditelj ne može da nagovori čoveka sigurnog u ispravnost svojih stavova ni da da peticu, ni da da jedinicu

Kao neko ko je bio deo prosvetnog sistema, sada i jesam i nisam, a možda ću nekada ponovo biti, želim javno da se ogradim od trenutne slike koju prosveta šalje u etar.

Pomera se MALA MATURA 2024 zbog verskih praznika

Zbog verskih praznika zakazani testovi u okviru male mature biće pomereni

Đaci iz Srbije lošiji od vršnjaka iz Hrvatske i Slovenije: Naši učenici kaskaju godinu i po dana i gube trku sa ostalima

Prema nizu međunarodnih testiranja, među kojima su najviše pažnje privukli rezultati PISA testova đaci u Srbiji lošiji su u proseku od svojih vršnjaka iz zemalja OECD i u čitanju, i u matematici i u nauci.

Pratite nas

KOMENTARI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

SLIČNI ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI:

spot_img
spot_img