Pet najvećih zabluda savremenog društva o majčinstvu

Moramo da preispitujemo ove zablude u svakom smislu, da ukazujemo na načine na koje je savremena zapadna kultura izneverila žene i da pružamo podršku majkama svuda i u svakom trenutku.

Treća zabluda: Treba da imate svoj stan

Ne znam zašto je toliko važno imati svoj stan da bi imao decu. Naravno, bilo bi lepo kada bi svi mogli da markerom po zidu prate rast dece iz godine u godinu, kao što su moji roditelji radili, ali to zaista nije nešto bez čega ne možemo da živimo. Tokom prve godine našeg roditeljstva, živeli smo zajedno s mojim roditeljima, na šta bi malo ko iz moje generacije teško pristao.

Ali bio je to zapravo veoma praktičan način da se prilagodimo novoj ulozi roditelja, zbog čega sam danas veoma zahvalna mojim roditeljima. Za nas je to bio pravi blagoslov.

Od ove godine živimo u malom stanu. I znate šta? Moja kćerka obožava i naš stan i stan mojih roditelja. Idemo u parkove, na brojne besplatne aktivnosti i ona ima sav prostor, zaštitu i bezbednost koji su joj potrebni.

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije

Zamislite da sa 75 godina shvatite da nikad niste plivali u toplom moru noću, ali sada je prekasno

Zamislite da imate 75 godina i shvatite da ste se sakrili iz straha da ste stvarni...

Ilija Brdar: Peške do Ostroga za pomoć sugrađanki

Ilija Brdar iz Novog Sada kreće na hodočašće od manastira Grgeteg do manastir Ostrog kao deo humanitarne akcije pomoći njegovoj sugrađanki

Koliko od 1. jula iznosi roditeljski dodatak za prvo, drugo, treće i četvrto dete?

Povećan je iznos roditeljskog dodatka za rođenje prvog, drugog, trećeg i četvrtog deteta, a novine važe za bebe rođene posle 1. jula

Sva deca lažu – a zašto ih ne treba kažnjavati za to?

Roditeljima uvek smeta kad primete da njihova deca lažu, ali znate li zašto oni to rade i kada zaista počinju da shvataju šta je laž?

“SHAPING FUTURES” – revija frizura mladih, talentovanih frizera

U saradnji sa “Školom za negu lepote” iz Beograda, prvi put u Srbiji je realizovana ovakva društveno odgovorna inicijativa

Pratite nas

KOMENTARI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

SLIČNI ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI:

spot_img
spot_img